| Autor |
Mesaj |
yoana
Administrator

Data inscrierii: 25/Noi/2007 Mesaje: 6 Localitate: ~Am fost fata care a schimbat totul pentru tine~ |
|
Anorexice pentru a fi la moda? |
|
http://www.medfam.ro/rompres/modules.php?name=News&file=article&sid=6377
Iaºi, 25 oct /Rompres/ - La Spitalul de Pediatrie "Sfânta Maria" din municipiul Iaºi sunt internate sãptãmânal, în medie, ºase adolescente cu vârste cuprinse între 13 ºi 17 ani, care suferã de tulburãri nutriþionale sau de anorexie cauzate de dorinþa acestora de a slãbi pentru a ajunge fotomodele.
"Multe tinere recurg la centuri de slãbire excesivã, chiar ºi atunci când au o greutate normalã. Cele mai numeroase dintre ele au senzaþia cã se îngraºã repede ºi, din acest motiv, apeleazã inclusiv la medicamente de slãbire. Din pãcate, consecinþele sunt grave, atât din punct de vedere fizic, cât ºi psihic", a declarat luni, pentru Rompres, prof. dr. Marin Burlea, directorul Spitalului de Pediatrie.
Personalul medical susþine cã în astfel de situaþii cel mai bun remediu este consilierea psihologicã ºi sprijinul pãrinþilor.
_________________ Daca nu iti place ceea ce vezi, numai cauta in mine ceea ce am fost
Am fost fata, care a schimbat totul pentru tine... |
|
| 25/11/2007 21:26 |
|
 |
misanchik
Junior

Data inscrierii: 20/Iul/2012 Mesaje: 5 Localitate: Bulgaria |
|
|
|
This post is for real smart people! Thanks.
|
|
| 30/07/2012 23:59 |
|
 |
animalplanet2
Junior

Data inscrierii: 10/Iul/2012 Mesaje: 6 Localitate: Poland |
|
|
|
I had no idea how to approach this before-now I'm locked and laoedd.
|
|
| 03/08/2012 07:21 |
|
 |
misanchik
Junior

|
|
|
I will recommend all my friends to read this.
|
|
| 07/08/2012 09:56 |
|
 |
misanchik
Junior

|
|
|
Thanks for the article! I'm from Ukraine we have a rather difficult to find useful interesting information.
|
|
| 08/08/2012 21:12 |
|
 |
noganoga
Junior

Data inscrierii: 11/Iul/2012 Mesaje: 4 Localitate: Israel |
|
|
|
I am glad to learn something new! In general, a positive attitude to all the people who do not stand still, and learn something new.
|
|
| 18/08/2012 19:54 |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|